Yksityisyydensuojalauseke

Haluamme pitää antamistasi henkilötiedoista hyvää huolta. Aivan kuten asiakkaistammekin.
 
Tämä yksityisyydensuojalauseke koskee saamiamme henkilötietoja, jotka saamme varauksen, tarjouspyynnön tai matkustajatietolomakkeen täyttämisen yhteydessä, puhelimitse (puhelu, tekstiviesti, whatsapp, viber tai vastaavalla sovelluksella), sähköpostitse tai sivustomme onnivillage.com tai muiden omistamien profiilien ONNI Village. Tässä yksityisyydensuojalausekkeessa kuvataan, miten keräämme ja käytämme antamiasi tietoja, jotka voivat sisältää henkilötietoja.
Tietojenkeruu
 
Keräämiämme henkilötietoja ovat:
• Etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kotiosoitteesi;
• Luottokorttitiedot;
• Asiakasmajoittumistiedot, kuten saapumis- ja lähtöpäivät, esitetyt erikoispyynnöt;
• Tiedot, jotka annat markkinointiin liittyvistä toiveistasi tai kyselytutkimuksiin, kilpailuihin tai tarjouskampanjoihin osallistuessasi.
• Arvostelusi ja mediasisältösi, jotka liittyvät ONNI Villageen, jonka jaat julkisella palstalla Facebook, Instagram, Tripadvisor, Google, Yandex, VK ja muut.
Automaattisesti keräämämme tiedot
 
Sivustomme käyttäjiltä kerätään tietoja myös automaattisesti. Niistä osa saattaa olla henkilötietoja. Tietoja ovat mm. kieliasetukset, IP-osoite, sijainti, laiteasetukset, laitteen käyttöjärjestelmä, lokitiedot, käyttöaika, tavoiteltu verkko-osoite, tilaraportti, käyttäjäagentti (tietoa selainversiosta), käyttöjärjestelmä, tulos (katsoja vai varaaja), selaushistoria ja se, minkä tyyppisiä tietoja on katsottu. Voimme myös kerätä tietoja automaattisesti evästeiden kautta.
Käsittelytarkoitukset
 
Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
  1. Varaukset. Käytämme henkilötietojasi tekemäsi varauksen viimeistelyyn ja hallinnoimiseen.
  2. Asiakaspalvelu. Käytämme henkilötietojasi asiakaspalvelun tarjoamiseen.
  3. Asiakasarviot. Voimme käyttää yhteystietojasi kutsuaksemme sinut sähköpostitse tai muulla tavalla kirjoittamaan asiakasarvion majoittumisesi jälkeen. Jos lähetät asiakasarvion, ne voidaan julkaista sivustollamme tai muiden omistamien profiilien ONNI Village. Arvio voi auttaa muita matkailijoita valitsemaan heille parhaiten sopivan majoituksen.
  4. Muu viestintä. Muissa tapauksissa saatamme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla, postilla, puhelimitse tai tekstiviestillä riippuen antamistasi yhteystiedoista.
  5. Analytiikka, parannukset ja tutkimus. Käytämme henkilötietoja analyysitarkoituksiin palvelujemme, käyttäjäkokemuksen ja online-matkapalvelujen laadun parantamiseksi.
  6. Turvallisuus, petosten havaitseminen ja torjunta. Käytämme tietoja, jotka voivat sisältää henkilötietoja, petosten ja muiden laittomien tai loukkaavien toimien ehkäisemiseksi. Voimme käyttää näitä tietoja riskien arviointiin ja turvallisuustarkoituksiin ja käyttäjien oikeaksitodistamiseen. Henkilötietoja voidaan jakaa näistä syistä kolmansille osapuolille, kuten poliisille lain sallimissa puitteissa ja ulkopuolisille neuvonantajille.
  7. Lainsäädäntö ja sen noudattaminen. Joissakin tapauksissa tarvitsemme annettuja tietoja, jotka voivat sisältää henkilötietoja, oikeudellisten kiistojen tai valitusten käsittelemiseen ja ratkaisemiseen, sääntöjenmukaisuuden tutkimiseen tai sopimusten toimeenpanemiseen tai lainvalvonnan pyyntöjen noudattamiseen sikäli, kun laki niin vaatii.
 
Kun henkilötietoja käytetään oikeutetun etumme toteuttamiseksi, etsimme aina tasapainon tietojesi suojaamista koskevien oikeuksien ja etujen sekä omien oikeuksiemme ja etujemme välillä.
Käytämme tietojasi oikeutetun etumme toteuttamiseksi. Se voi tarkoittaa parhaan mahdollisen sisällön tarjoamista sivustolla, sähköpostiviesteissä ja uutiskirjeissä, tuotteidemme ja palveluidemme sekä sivustomme sisällön parantamista ja mainostamista, ja hallinnollisia, petosten havaitsemista koskevia ja oikeudellisia tarkoituksia.
Sovellettavan lainsäädännön niin vaatiessa pyydämme sinulta suostumusta. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä johonkin niistä osoitteista, jotka on ilmoitettu tämän yksityisyydensuojalausekkeen lopussa.
Varaukseen liittyvät viestit ja tietojen jakaminen
 
Tarjoamme sinulle online-varauspalveluita ja puhelimitse/sähköpostitse ja muilla mahdollisilla tavoilla. Näissä tapauksissa ONNI Village lähettää sinulle sähköpostitse varausvahvistusviestin ja toisen viestin ennen saapumista sekä antaa tietoa alueesta ja majoituksestamme.
• Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat.
Käytämme palveluntarjoajia henkilötietojesi käsittelyyn ainoastaan tässä yksityisyydensuojalausekkeessa mainittuihin tarkoituksiin, kuten online-varausten maksuihin, markkinointimateriaalin lähettämiseen tai analyyttisiin tukipalveluihin. Näitä palveluntarjoajia sitovat salassapitolausekkeet eikä niiden ole sallittua käyttää henkilötietojasi omiin tai muihin tarpeisiin.
• Toimivaltaiset viranomaiset.
Annamme henkilötiedot poliisille ja muille valtion viranomaisille, jos laki niin vaatii tai se on ehdottomasti tarpeen rikosten ja petosten ehkäisemisen tai havaitsemisen tai syytteiden noston vuoksi.
Kansainväliset tiedonsiirrot

Tässä yksityisyydensuojalausekkeessa kuvattu henkilötietojen välittäminen voi tarkoittaa tiedonsiirtoja maihin, joiden tietosuojalait eivät ole yhtä kattavia kuin EU-maiden. EU:n lainsäädännön niin vaatiessa siirrämme henkilötietoja vain vastaanottajille, joiden tarjoama tietosuoja on tarvittavalla tasolla. Näissä tapauksissa teemme sopimuksellisia järjestelyitä, jotta henkilötietosi pysyvät suojattuina eurooppalaisten standardien mukaisesti.
Tietojen säilyttäminen
 
Säilytämme tietojasi, jotka saattavat sisältää henkilötietoja, niin kauan kuin arvioimme sen tarpeelliseksi palveluiden tarjoamiseksi, sovellettavien lakien noudattamiseksi, eri osapuolten välisten kiistojen ratkaisemiseksi tai muuten liiketoimiemme hoitamiseksi ml. petosten tai muiden laittomien toimien havaitsemisen ja ehkäisemisen. Kaikkiin säilyttämiimme henkilötietoihin sovelletaan tätä yksityisyydensuojalauseketta. Jos sinulla on kysyttävää tiettyjen käsittelemiemme henkilötietojen säilytysajasta, otathan meihin yhteyttä alla annettujen yhteystietojen kautta.
Valintasi ja oikeutesi
 
Haluamme, että sinä voit kontrolloida sitä, miten käytämme henkilötietojasi. Voit tehdä tämän seuraavin tavoin:
• Voit pyytää meiltä kopiota hallussamme olevista henkilötiedoistasi;
• Voit ilmoittaa meille henkilötietojasi koskevista muutoksista tai voit pyytää meitä korjaamaan hallussamme olevia henkilötietojasi;
• Tietyissä tilanteissa voit pyytää meitä poistamaan, estämään tai rajoittamaan hallussamme olevien henkilötietojesi käsittelyn tai vastustaa yksittäisiä tapoja, joilla käytämme henkilötietojasi; ja
• Tietyissä tilanteissa voit pyytää meitä myös lähettämään meille antamasi henkilötiedot kolmannelle osapuolelle.
Kun käytämme henkilötietojasi suostumuksesi nojalla, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi, milloin tahansa sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, kun käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme tai julkisen edun perusteella, sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa näiden tietojen käyttöä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.
Luotamme siihen, että henkilötietosi ovat aukottomia, täsmällisiä ja ajantasaisia. Ilmoitathan meille pikaisesti henkilötietojesi muutoksista tai epätäsmällisyyksistä ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan onnivillage.com. Käsittelemme pyyntösi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.
Yhteystiedot ONNI Village
 
OY TST Kiinteistöt AB,  Y-tunnus: 2584275-7
Kohtniemenraitti 52, Ruokolahti,  56310
onnivillage@gmail.com  
+358 44 742-3045